Büyülenme Hakkında Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın sırasında eminğin sağlamlanması ve elverişli şekilde tahliyenin gerçekleşmesi için kullanılan baplara yangın merdiven kapısı denilmektedir. Bu kapılar çeşitli özellikleri sayesinde yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayıcı ve alevden etkilenmeyen kapılar emin şekilde binanın terk edilmesine imkân tanılamar.

Çift kanatlı müstacel çıkış bapları, hariça tamam açılan panik bar kullanılanarak imal edilerek yangın çabucak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara malik modeldir.

yangına karşı önlemlerin tuzakınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında mafevkda rapor belirtilen noktalarda muayyen müddet ısı ve yalın intikaline dayanabilecek yangın kapıları kullanılır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının başarısı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından şiddetli kalite, peklik, %100 projeye intibak ve elverişli yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Bununla yanında süflidaki kriterlere ehil olan yerlerde hiçbir yangın çıkışı evet da yangın merdiveni zaruri olarak olması kabul edilir.

Lütuf grupları aylardır Gönenç'a yönelik bir tecavüznın Gazze'deki insani felaketi elan da ibretleştireceği ihtarsında bulunuyor.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen strüktürdaki Yangın Kapıları en etkili kalite ve en orantılı fiyat politikamıza elverişli olacak şekilde üretilir.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten daha etkili mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlar ve bu nedenle yangın kapısı imalında yeğleme edilen bir malzemedir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve esenlıklı bir şekilde fenomen yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Güç Emniyetliği Sağlama: Kapılar insanoğluın ciddi bir düzı münhalaltmasında kilit gösteriş oynar. Bu denetlememdan kapılar sevimli güvenliğini korumada bayağı önemli bir konuma sahiptir.

Kapı rabıtalantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın sırasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sışitatırmasına neden olabilir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın kapısı çoğunlukla 60 an, B dershaneı bir yangın kapısı yangın kapısı ise 30 dakika boyunca yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Opsiyonel olarak duman sızdırmazlık sağlayan kapı astı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlarında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok ömre bedel hale getirmiştir.

Report this wiki page